Sunde pandekager med fyld (Wraps)

INGREDIENSER

FYLD TIL WRAPS

  • Fintsnittet spidskål
  • Karry-bagt blomkål
  • Spinat, skyllet
  • Revet gulerod
  • Kogt quinoa 1
  • Rødbedehummus 2

TOPPING

SÅDAN GØR DU

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft og klargør bageplade med bagepapir.
  • Skyl blomkål og skær det herefter ud i mundrette buketter. Vend dem med lidt kokosolie, karry samt friskkværnet peber. Evt. gærflager.Vend godt rundt så alle buketter har krydderi.Sæt i ovnen og bag ca. 20-30 min indtil sprøde og let møre.
  • Klargør grønt, tilbehør samt topping i skåle.
  • Lun linsepadekagerne kort på en varm pande.
  • Fyld jeres wraps efter eget ønske og afslut med tahindressing, limesaft, chili, koriander samt syltede rødløg.

NOTER / TIPS OG TRICKS

1 Har du ikke rester af quinoa koger du en ny portion mens blomkålen bager. 
2 Rødbedehummus kan sagtens laves et par dage før den spises. Lav evt. en stor portion og hav til flere dage samt madpakke. Den skal måske røres igennem med lidt koldt vand for at blive perfekt cremet igen. 

Opskriften er fundet på albertestengaard.dk

Kom med dine input

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.